Skoro čtyři roky
Skoro čtyři roky
na něj myslela.
Jeho město ráda měla,
když bránou procházela.
Byla daleká a vzdálená
a to se nenosí.
Na bydlení jiné neměla
a tak se láska rozpustila.
O věčnosti láska není.
Cit
bolí
a
samota
studí.
Žádné my.
Slza vítězí.
Přečteno 112x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, mravenec, Amarylka, jort1, Paulín, Fialový metal, IronDodo, Marťas9, Kan, Tomcat, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)