Srdci neporučíš
Miloval jsem spoustu dívek,
každá z nich byla takový můj andílek.
Měl jsem je všechny rád, staral se o ně,
udělal bych všechno, pro ně.
Však osud, sám život, pokaždé všechno hezké zhatil,
a já je všechny ztratil.
Barbora, Adriana i Gabriela,
pokouším se, aby ani jedna už mi nechyběla.
Jde to však z tuha, těžce,
co mám dělat, když srdci se zapomenout nechce?
Přečteno 146x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, mkinka
Komentáře (0)