Boží hlas
Rozvodnil se potůček,
ve velkou řeku neštěstí;
mé srdce nyní pláče,
a je plné bolesti.
Vše vyléčí pouze čas.
Šťasten budu příště zas,
našeptal mi Boží hlas.
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Maura
Komentáře (3)
Komentujících (3)