Anotace: Je to o vnitřní bolesti, k jedné krásné slečně, vlastence a lásky mé jediné.
No tak za prví nejsem žádnej fašistickej sráč, to si říkej ti chudinko někomu jinýmu, za druhý nejsem žádnej pravičák mám jenom rád svojí zem a jsem hrdej člověk na to že jsem Čech a komu se to nelíbí ať mi prdel políbí hoši.
05.04.2007 19:53:00 | SvenHassel
No jo, vidíš, já hlasuju stovkou pro tvé patriotské dílko a nechápu proč ti dal chraničzubů 0% ale koukám, jestli náhodou nemá pravdu, netáhne tě to trochu moc do prava?
05.04.2007 15:38:00 | ClearyD