Opakuju si, že celý život
žiju právě pro tuhle chvíli,
třeba to jednou bude jiný...
Pořád dokola mi kde kdo
opakuje, že se musím šetřit,
možná je na čase to zlepšit.
Ráda tě poslouchám, ale
vážně od tebe nechci slyšet,
že léta necítíš motýly v břiše.
Moje duše je trochu do modra,
ale čím dál častěji se mi,
nejen díky tebe, zdá i dobrá.