Anotace: Krutý to den, 5.4.2007, snad žiju, snad umírám to já sám nevím.
Promiň já jsem občas malinko prchlivej tak se ti tímhle omlouvám. A děkuju .)
06.04.2007 00:08:00 | SvenHassel
No odpovím zcela jednoduše proto že p.Sven Hassel je promě hodně vzorem, ať byla doba jaká byla tak si zachoval zákládní morálku, to že musel bojovat to musel, protože byl v armádě, za další vlastence nedělá nick na liter.cz ale vlastencem je člověk, který se jím cítí být. A pokud mě chcete pro nick napadat tak prosím hoši.
05.04.2007 19:56:00 | SvenHassel