Tichý pláč v srdci se ozývá,
když ve tmě duše zoufale hoří
V duši beznaděj a zmar vzkvétá,
ve ztraceném světě po lásce toužím
Srdce křičí, v tichu se ztrácím,
v oceánu samoty se topím
Nikdo však mé zoufalé volání neslyší,
na dně propasti se mi směje zoufalství
Srdce se bolestí drtí,
duše se v tichu jako kost láme
V těžkém oparu temnoty má naděje pláče,
v srdci mi nikde světlo nesvítá
V prázdném vesmíru můj hlas zaniká,
v temnotě bez naděje nekonečně tápu
Bez slz ve stínu milující srdce zaniká,
v beznaději mých snů jsem ztracena
V tichu zoufalství se moje vášeň topí,
v srdci mé poslední světlo zhasíná
V proudu času své vlastní stíny hledám,
v temnotě minulosti sama do tmy zalézám
Tma není věčná, tvé srdce z ní najde cestu ven.
Drž se, Mišulko:-)*
04.05.2024 22:54:11 | cappuccinogirl
děkuji moc, milá kapučínko, za Tvá slova, teď neprožívám šťastné chvíle, moc se snažím držet se, ale ty proudy slz nikdo nezastaví:(
05.05.2024 19:39:52 | Misha