Přijmi vřelé objeti,
z Moravy až doletí
utře tvoje slzy slané,
v ten moment se zázrak stane...
Věř zázraky se nedějí jenom v pohádkách...
05.05.2024 21:47:41 | Marťas9
Bolest je duši zdá se vlastní
Bolestí zdá se duše krásní
Bolestí se duše možná čistí
Jako když odletí spadané listí
Je tu jedna jistota
Bolest je součástí života
05.05.2024 14:59:06 | kozorožka
Ano ten závěr si vyslovila velice přesně, ale kéž by se ta součást mohla dávkovat
a kéž by na to existoval návod.
05.05.2024 15:00:19 | mkinka