Počmáraný stranoběžník
Mám nabodnuté slzy na řasách
utíkám s nimi do úkrytu
jako ježek s jablky
ze lživých dětských knížek
čtu mezi řádky
ještě větší nesmysly
než co jsou v řádcích
řadím se do kolonky
"Zralý na vyřazení"
v lehké křeči to hned mažu
jsem namazaný
faktorem číslo pět
to nestačí proti propalování
co živě vysílají tvé oči
uhýbám na všechny strany
Počmáraný stranoběžník
malovala sis to jinak
měníš barvy bez logiky
směješ se přirozeným konturám
beru do svých rukou lopatu
a přehazuju stíny
vnímám otřesy ramen
dle vlastních stupnic
nakonec vypínám zvuky
zesláblý do lidských nížin
přesto na frontě hrdě hlásím posun
o člověka dál
Přečteno 88x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Jiří I.Zahradník, Chane, Sonador, cappuccinogirl, Tomcat, martinaV, zase já, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)