Úplně tomu rozumím,
po tom všem co bylo,
ti toho už moc nezbývá,
máš v srdci malou jiskřičku,
pomalu přestáváš dýchat,
snižuješ jí přísun vzduchu,
ona tím, i když by chtěla,
jasně svítit do všech stran,
trpí ve svém koutku, vyhasíná.
Mířila sem každá tvoje touha,
dovedly tě až k úplné zkáze,
nejspíš to ani není tvoje vina,
že jim nastal poslední den,
jejich plamen dlouho dohoříval,
a k večeru lehnou popelem.