být aspoň na chvíli ničím,
než všechno tady zničím
kde jsi asi ty,
když vyhlásila jsem stávku na city
dlaně sevřené mám
a jednu otázku si dokola pokládám
co když neumím milovat
a jen v lásce stále chybovat
a tak probouzím se před půl pátou
kdy už touhy ve mně netápou...