Lepidlo
Hledala jsem lepidlo
na naší lásku
a stejně neexistuje.
Prázdno a Tvé ne.
Zhořklé rty.
Koláž vrytá
v černém suknu.
Brečím u obrazu.
Nerozumím krásnu.
Neslepím,
co nelze.
Stírám prach.
I slzu,
co neuschne.
Promiň,
že rozpouštím se u dna.
Byl jsi pravá láska
a já se učím být chladná.
Ave Maria.
Přečteno 80x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, Ondra, IronDodo, Emani, Iness, Misha, Kan, Anfádis, Pacik, zase já, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)