Už nikdy
Už nikdy nebudeme spolu.
Učím se chodit
s hlavou zdviženou,
i když to bolí.
Zas další báseň se vymazala
a slzy protkala do okolí.
Chtěla jsem malovat,
ale chyběl mi Tvůj úsměv.
Chtěla jsem vrátit okamžik,
kdy slyšela jsem,
abych nebrečela,
ale teď se uklidňuji sama.
V potu tváře samoty.
Jen píši a ztrácím se v Tvé paměti.
Miluji Tě.
V dálce drahý.
Básně jsou jediné vzpomínky,
co prostě zbyly.
Drahý.
Omluv můj projev.
Odloučení bolí.
Přečteno 211x
Tipy 35
Poslední tipující: Jan Kacíř, Dejvis, Frr, Aramgad, Ondra, Sonador, IronDodo, Emani, Iness, Misha, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)