Kapka za kapkou
Kapku za kapkou do sebe posílám,
staré rány tímto si otvírám.
Vzpomínky proberou se k životu,
již očekávám potopu.
Emoce, ty krásné chvíle,
vzdálené jsou celé míle.
Již to nikdy znovu neprožiju,
tak alespoň Stolyčnayu do svého těla liju.
Další den, zas a znovu,
propádám se alkoholu.
Propít se až do bezvědomí,
zítra třeba zapomenu, kdo ví.
Přečteno 147x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, mkinka, zase já
Komentáře (0)