Idea
Idea dostala pouta.
Ptáček sotva štěká.
Lomený výraz
v rozsudku
míle otazníků.
Slavík nedořekl větu
a vcucla ho část klarinetu.
Bez rozumu řítil se svět.
A básník klečel,
ale tehdy mu nebylo
ještě rozumět.
Prý je mravokárce.
Jediný brouk
mu předl
v předpřipravené bárce.
Noe přišel jsi znova?
Už raději ne.
Bohužel.
Nikdo mě nechce.
Přečteno 77x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, IronDodo, Paulín, jort1, Chane, Luko tulák, Anfádis, Ophelia81, ...
Komentáře (0)