Nic není samozřejmost
Tak tiše skřípu tóny
v tom městě přetvářky.
Praha je plná
a všude bulvár a splašky.
Nedopalky cigaret.
Najdu zeleň
a potřebuji
k tomu internet.
Smogová série
zaduní v plicích.
Hurá v kleci.
Všude se krade
a pak se směje.
Karneval
v hluku bourá
do kluziště
bez výzbroje.
Bum a bác.
Nebudu už lát.
To jen pondělí
a prapor není
ba žádný zvrat.
Laj a laj.
Přečteno 121x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Sonador, mravenec, Lionhead, Fialový metal, Jan Kacíř, Niška, IronDodo, Paulín, RadekČ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)