Tolikrát
Tolikrát
chtěla to vzdát
a myslela si,
že ji nemá nikdo rád.
Prvně,
když jí bylo jedenáct.
Však mrtvý přišli pochovat
tu duši rozpolcenou
i v návalu ztrát.
Telekineze.
Zvláštní mrazení.
Automatické psaní.
Tolikrát duše bila na poplach
a báseň tišila krach
nejen jednou, ale milionkrát.
La a la.
Nikdy to nechce vzdát.
Přečteno 136x
Tipy 33
Poslední tipující: Lionhead, Misha, mravenec, Fialový metal, Jan Kacíř, Ondra, Psavec, Houslistka, Niška, IronDodo, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)