Tvá láska jako oheň vyhasla,
má duše v tichu zoufale zhasla
Naděje v srdci znovu usnula,
víra v lásku se marně probudit snaží
Srdce pláčem krvácí,
všechna láska v něm zanikla
Kdysi v něm plála,
v srdci je jen tma a zoufalá prázdnota
Láska v mém srdci jako papír shořela,
tichá věčná zrada v něm zbyla
Slepě jsem Ti věřila,
Tvé sliby se však v nepravdě ztratila
Tvoje láska byla jedna velká lež,
ve světle bludu mě ve skutečnosti zahalovala
Ve falešných slibech utonula,
bez naděje na pravou lásku zemřela
V srdci studený kámen zůstal,
láska se v hořký jed proměnila
Naši lásku jsi zradil,
protože jsi za jinou odešel