...Bufík i mravenec-hned za to obejmou Tě a hned Ti udělí přátelský šťouchanec....
PS ta je krásná a horoucí mkinko planoucí***ST*
17.05.2024 09:29:13 | Frr
Tahle paleta má tak krásně do široka rozevřený spektrum... moc ráda jsem se do tohohle začetla.
14.05.2024 17:46:34 | cappuccinogirl
Proč nepsat ;-))
Každý
Jak se mu zlíbí
Nespoutaný pavučinou
Konvencí
Předsudky
Falešnou březostí morálky
Kazatelů
Na hranici
Na ostří
I
Na rozhraní
Houpačky s realitou
Kéž by
Je to tak krásný.
***
Díky Jíťo.
Perfektní zdá se být
Tvé psaní z Andromedy
Když nahlédnutím
Lovíme ...
Jen a jen
Své ;-)
To co nás baví.
***
Ať se Ti daří.
14.05.2024 10:45:57 | Fialový metal