Pustina lásky

Pustina lásky

Anotace: ...

Tvé odmítnutí mě ranilo,

Tvá slova jako dýka se mi do srdce zabodla

V duši hluboká pustina zůstala,

Tvá láska se jedinou vnitřní oázou stala

 

V jeden jediný okamžik jsi vše zničil,

mé zraněné srdce se v troskách ocitlo

Díry po slibech ztracených jsi zanechal,

nová naděje na lásku zhasla

 

V jiných rukou mé štěstí spočívá,

na padesát odstínů šedého smutku se barví

Vzpomínky na Tvou lásku mě ovinuly,

bolest a smutek neprávem jsi do srdce přinesl

 

Beze stopy štěstí zmizelo,

v temnotě beznaděje jsem uvízla

Světlo naděje najednou vyhaslo,

můj život se zcela zastavil

 

Mé srdce se bolestí otřáslo,

zároveň se mi na kousky rozpadlo

Z ničeho nic Tvoje láska zkrachovala,

navždy mě opustila a tiše usnula

Autor Misha, 14.05.2024
Přečteno 86x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Tomcat, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Silně jsi pojala svých "padesát odstínů šedi"... Mišulko, bude líp, určitě*

14.05.2024 20:49:35 | cappuccinogirl

líbí

taky doufám, že už bude líp, ale potřebovala jsem se ze všeho vypsat a když se vypíšu ze svých emocí, je mi mnohem lépe, někde pořád ta naděje na lásku plápolá, ano, přesně tohle je mých "padesát odstínů šedi"...**

14.05.2024 21:09:10 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí