Chybíš
Bez stenů noci
procházím Prahou
ve vláčné moci.
Bělehradská.
Tam je květinový bar
a já se chtěla s Tebou smát.
Ujíždí vlak stanice touhy.
Byl to let
a slast bez duhy.
Miluji, ale nemohu.
Ve stínu lípy
svět hříchu promnu.
Žiji a ještě se ohlédnu.
Tramvaj další.
Prošla jsem i Náměstí Míru.
Dnes den bez mší.
Červená či zelená.
Láska je prostě
často ubrečená.
Už jsem zvyklá.
La a la.
Do deníku.
Nepomilovaná.
Čtvrtka je zmuchlaná.
Pastelka rozlámaná
a v té tuze jsem já.
Zakoktaná.
Přečteno 114x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, mravenec, piťura, jort1, Paulín, Kan, Psavec, Ondra, Marťas9, IronDodo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)