Temný řidič
Toulám se ulicí tmavou,
to mé myšlenky nejlépe plavou.
Ať už jednou či druhou stranou,
temný řidič všechno hezké sejme jednou ranou.
Toulám se tam a zase zpátky,
za úsvitu poslouchám ptáky.
Jak štěbetají - čimčará!
V překladu - tvůj život nic neznamená.
A tak se stále toulám,
a tajně doufám.
Že jednou dojdu klidu,
a nebudu se utápět v lihu
Přečteno 192x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, zase já
Komentáře (0)