Mé srdce se bolestí svírá,
ve vlnách moře má touha zaniká
Naši lásku jsi na dno moře poslal,
jako vlna tsunami se přese mě převalila
Ze dne na den jako loď v moři ztroskotala,
bez lásky na jejím dně uvízla
V oceánu slz se má duše topí,
vlny žalu mě rázem obklopují
V moři jsem bez naděje ztracená,
zároveň v jeho vlnách zapomenutá
Ve vlnách tmy mé srdce se hroutí,
má duše beznadějí křičí
Ve vlnách moře se Tvá láska ztratila,
bez Tebe jsem sama ve tmě bez světla
V okovech tmy srdce mé zoufale sténá,
v bezbřehém oceánu má duše se třese
Vzpomínky na nás mi srdce rvou,
všechny emoce se ve mně perou
V tichu noci mi slzy z očí vytryskují,
není nikoho, kdo je zastaví