Stezka lásky

Stezka lásky

Anotace: ...

Mé srdce žalem puká,

jak se mi po Tobě stýská

Tvá láska mi moc chybí,

bez tebe je svět šedivý a temný

 

Srdce mi jako pták lítá,

vrhá se do vzduchu, kde se mi stýská

V tichém taktu za Tebou letí,

bez Tebe je svět jak v přítmí

 

Jen s Tebou můj život krásně zněl,

v klikatých stezkách lásky jsem tiše plakala

Ve vzduchu citů tancoval proměnlivý celek,

byl jsi mým světlem na mé cestě k lásce

 

V tichu noci jsem steskem pohlcena,

hvězdy mi Tvé jméno šeptají

Vzdálenost se mezi námi dál šíří,

v srdci je mi těžko, když na Tebe myslím

 

Stezka lásky nás nemilosrdně rozdělila,

touha po Tvém dotyku v noci zesílila

Snad se Tvá láska ke mně zpět vrátí,

nikdy nás už nerozdělí

Autor Misha, 16.05.2024
Přečteno 97x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Ondra, IronDodo, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel