Když touha nese zklamání
a srdce teskně pokulhává
tu pohraju si se zbraní
už v dálce Smrtka mává.
Kosa se leskne na slunci
a kroky její jsou tak dlouhé
stojím tu plný bezmoci
a ve vteřině pouhé
padne výstřel do spánku
jen lehce to tak štípne
je konec špatných románků
a vše co bylo divné
se náhle mění v ticho.