Spadla opona

Spadla opona

7-17.5.2024

Láska a nenávist, propustná membrána 

mysl nitru pýchou nepravdu namlouvá.

Odpuštění, sázka napočtvrté,

buď na výsluní staneme nebo nadobro prohrajeme.

Vzal mě za ruku a já ukázala na život v budoucnu.

Druhá šance zřídka dává se zas a znova

a naději nám dává i nepatrná změna.

Nic nezbylo, do kapky mě vysál,

tělo bez sil, 

duše bez jiskry,

zlomený duch,

a pláč v tichém pokoji.

 

Už nemůžu...

- lapu po dechu -

... už nemůžu...

- srdce se vedví bolestně láme - 

... už nemůžu...

Půl dekády...

zavolejte sanitku 

nebo rovnou pohřebák!

 

Konečně nastal konec

té písni, co jsem z plných plic zpívala pořád dokola...

... jen vždy s trochu jiným textem. 

 

 

Autor Dáma z kavárny, 17.05.2024
Přečteno 115x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, kudlankaW, Imaginant, Emily Říhová, Paulín, cappuccinogirl, J's .., Frr, Kan, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

konce neexistují, hrát se dá různě...

29.10.2024 12:59:03 | enigman

líbí

tak to je smutné
ale že tak rychle vysál
za deset dní*

17.05.2024 16:34:05 | J's ..

líbí

Dekáda znamená desetiletí.

17.05.2024 18:04:02 | Dáma z kavárny

líbí

aha.. tak to teda...
takže to je zkušenost...
a dívka je mladá
třeba už brzy potká někoho jiného
a bude to i jiná písnička*

17.05.2024 21:37:18 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel