lalala
...
dál už nežijeme
na sebe dávné
jen matně vzpomínáme
sami sebe se ptáme
jak dnešek přežijeme
neznáme spásné
...
Martene, až příjemně depkoidní.., naprosto soucítím s Tvým rozpoložením.
17.05.2024 18:06:20 | Ondra
Rozumím.
A pro Tebe
Ach ta Praha má rozcuchané vlasy
v šedinách listí
dřímá den pracovní.
Bez úsměvu
končí hra
a koloběh stý.
17.05.2024 17:17:17 | mkinka