Lidé jsou nenahraditelní
Stojím před obrazem
a nikdo ho nenamaluje jako Ty,
má dávná nejhezčí lásko.
Zkoumám své tělo
a žádný ho nevychválí jako Ty,
můj rytíři.
Bdím a letím k Tobě.
Myšlenkou se všechno smí,
i když nejsme sví
a Tvá duše ani tělo mi nepatří.
Miluji Tě,
ale už jen vítr to ví.
Ach drahý.
Vzdálenost
a
žádné
a
ani
tajuplné
my.
Kruh se zavírá
a vnitřek
slzu má.
Kde jsi naděje?
I když už tma
pole zorala.
Moment i báseň vybledla.
Pohltila samota.
Přečteno 101x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Alala, Marťas9, Kan, jort1, Jan Kacíř, Frr, RadekČ, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)