Jsou věci na světě, které už nikdy nevrátíš
zbydou ti vzpomínky a jsou jako smutek
a všechno ostatní se tiše vytratí
jako by čas s nimi někam utek.
Úsměv na tváři si zkoušíš v zrcadle
pod vráskami už ani není vidět
věřil jsi, že všechno dobře dopadne
a místo toho se teď musíš stydět.
Nekonečnost je jen blbá fráze
stoupni si před vlak než zahouká
tam ocitneš se na jeho dráze
v pavučině černého pavouka.