Slunce v tiché ulici
Nad hlavami zapadá slunce,
tiché kroky, prázdná ulice.
A mezi námi hranice,
rozkutálela slz nad statisíce.
Odejdi prosím, nech mé slunce,
ať znovu zazáří slabounce.
Snad pomůže mi dojít konce,
zlomeniny mého srdce.
Přečteno 97x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, martinaV, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)