In Memoriam pro mého přítele :(
Anotace: Tento výplod mé mysli věnují jednomu kamarádovi, který se bohužel nevrátil a nevrátí, protože už není mezi námi, jen prosím boha jestli existuješ vrať mi ho chybí mi ten kluk, chybí :( lásku svou nemohu mít, o kamaráda nejlepšího jsi mě připravil.:(
V širé mlze postavy se blíží,
blíží se jedinci záhádní,
ten krutý, nenáviděni hodný osud,
držíš ruku hrdině v zástupu padlých svých,
ti jež za svou věc umřeti museli,
a nikdy toho nelitovali, ti stateční vojáci naši,
jež pro svou věc umřeti museli, však nikdy nelitovali,
nelitovali své oběti za vlast, matku, otce a holku svou,
s úsměvěm na tváři pochodují k bratrům svým,
svým blanickým hrdinům, jež stráží tudle zem,
zem krásnou, spanilou, nikdy bez boje nevydali,
nevydali a nevydají aní naši budoucí muži,
jež tuto zem milují, milují víc než život svůj,
svůj osud určili si sami, oni ti naši stateční muži,
službu konali, konají a konati budou. Budou stejně jako konal jsem já sám,
sám ten který již na cestě k blanickým rytířům se vydal,
vydal a nikdy toho nelitoval.
Komentáře (0)