Přístup odepřen
Nasadíš mě do války
když z hrdla střílíš slova
já jdu zase bojovat
za nezávislost
Za něhu
která se mi nahromadila
v celém těle
kde už dávno neměla být
měla si vykračovat
procházkovým tempem
po tvých cestách
tělo se ti nezměnilo
změnila se poloha
přístup odepřen
i když si vzpomínám
na všechna hesla
která jsi ze mě vymámila
jen úsměvem
jehož vzdálený příbuzný
se ti právě rozprostírá ve tváři
a tolik mě děsí
Přečteno 91x
Tipy 18
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Loveless, Jiří I.Zahradník, IronDodo, Chane, Psavec, mkinka, Marten, Sonador, Jan Kacíř, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)