Láskou zraněné srdce

Láskou zraněné srdce

Anotace: ...

Ve Tvém těle plechové srdce tluče,

kouska citu se v něm nenachází

Tvé srdce se v ledový kámen proměnilo,

všechna láska z něj vyprchala

 

Touha po lásce ve mně stále zůstává,

na druhou stranu se mi nedostává

Láska ve Tvém srdci vyhasla,

už se nikdy ze spánku neprobudila

 

Mezi námi jsou jen samé hádky,

touha po porozumění v nás dávno zanikla

Náš vztah je jako ztracená loď bez záchranného člunu,

plujeme strženi bouřkou do propasti zmaru

 

Všechny sliby se rozplynuly ve větru,

naše city jsou pohřbené v tichém písku času

Bez návratu do náruče lásky,

beznadějí jsem stále spoutána

 

V našich srdcích ticho uhaslo,

beznaděj nás obklopuje jako stín

Ztraceni ve vlnách minulosti,

bez cesty ven z temné propasti vin

Autor Misha, 26.05.2024
Přečteno 56x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí