Neexistují slova pro lásku,
smutek, zradu či smrt,
máš tisíc a jednu otázku,
osud však odpověď škrt.
Neexistuje pravda oboustranná
na bojišti padlých duší,
zbyde jen pláč a hana
po výstřelu z černých kuší.
Neexistuje usmíření tady,
kde svět se v peklo obrací
a srdce obrůstají hradby,
za které rozum se vyzvrací.