Prší slzy
Slyším shluk deště
a to mokro dávám pod nehty.
Vinu se ke svetru
a vybírám zákoutí.
Spisovatelko,
proč jste smutná?
Víš, chlapče,
já nepřestávám psát,
i když nemám,
co jíst.
Slova jsou krajinou
a když padají
dávají zeleň
mezi tmou.
Nechcete deštník?
Ne.
Já jsme Medard.
Déšť je mi blízký.
Věřila jsem ve sny
a zůstaly knihy,
které nebudou vydány
a jednou spáleny.
Je to jen stín
a já zemřu mezi dny.
Kde najdu Vaše básně?
Ty nezemřou.
Chlapče, věř mi.
Slova jsou
bezpečí.
Přečteno 99x
Tipy 23
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Chane, jort1, Marťas9, Ondra, Psavec, Anfádis, Tomcat, zase já, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)