Váš systém Vás odhlásil
Všechno má interval
i vztah s počítačem.
Hrajeme si,
že jsem i nejsem.
Do toho výpadky sítě,
že ani káva nepomůže.
Přihlaste se znovu.
Zas mokro u výtahu.
Ano, slepice jsem.
Jednou překonáme
spolu bariéru.
Houkačky na magistrále.
Pro mě ne.
Zatím kolaps nemám.
Ty klávesnice,
jdi někam.
Moderní doba mi nevoní,
nemám mozek náhradní.
Tak už se rozejdi
nebo Ti dám průvan.
Práce, práce
a já žádný skřivan.
Přečteno 136x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, IronDodo, jort1, Kan, Marten, Psavec, Lighter, Frr, Anfádis, Jan Kacíř, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)