A zase se ptáš
A zase se ptáš,
stále stejné věci dokola.
Odpověď však znáš,
zpola uzavřená kapitola.
A zase se ptáš:
„Miluješ mě ještě?“
Otázky svírají jak kleště,
pálí pod krkem.
A zase se ptáš:
„Nechceš se mnou být?“
„Nechceš vztah pěkný mít?“
„Promiň lásko, nezvládám dál žít“
odpovím tichým hlasem.
Přečteno 94x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, martinaV
Komentáře (1)
Komentujících (1)