Dnešní
Výtah ve stanici strachu
otvírá
a čeká neviditelného.
Trpkost dne
jí larvy šílené.
Zbývá jediné.
Planeta Kostra.
Smích tady neexistuje.
Vítejte
ve škále barev
bez přístavu,
bez domova
i bez světla.
Žádná loď sem
cestu nemá.
Maják už byl shozen
s oběšeným vzorem.
A naděje?
Ta se nenosí.
Lidskost není předností.
Přečteno 78x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Sonador, Marten, Marťas9, Anfádis, martinaV, Kan, Ondra, Psavec, ...
Komentáře (0)