Neznámá puma

Neznámá puma

Anotace: Harmonika 2024

Cítila se
jako kočka z bulváru,
ale zrovna
neměl nikdo na ní náladu.


Ta černá jí stáhla z kůže
a poznala bolest,
co kvetla a nebyla růže.

Její oči byly plameny
předzvěstí něčeho
i žárem, co je ohromný.


Je to jen temná kočka,
co ráda zuby tasí,
ale proti zbrani
je holá
a na zem padá.

Smrt je přeci krásná
i ona jí v zubech má.
Je přirozená,
ale není na ní zralá.

Poslední výstřel
a člověk se usmívá.

La a la.

Doba násilná.
Autor mkinka, 30.05.2024
Přečteno 83x
Tipy 33
Poslední tipující: Frr, mravenec, Misha, RadeČ, jort1, IronDodo, Sonador, Marťas9, Marten, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

já tady s otevřenou pusou... skvělé, ten konec je parádní!

30.05.2024 20:47:26 | Sonador

líbí

Děkuji za podporu a mám radost, že oslovila.

30.05.2024 20:48:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel