Na březích moře slz nejsou žádné pláže
Písek se skrývá kdesi pod víčky
Vzdech jako vítr nad vlnami vane
Po lásce zbyly jenom střevíčky
Ani pár stop, jen voda všude kolem
Žádná loď obzor v dáli nezkříží
Stromy jsou bez listí a holé
Smutek svou šedou barvu nabízí
U moře slz si nerad člověk sedá
Ač všechny tváře občas omývá
Vyhnout se, to se jen tak nedá
Nic, než ho přeplout, někdy nezbývá