Černý anděl
Anotace: černý anděl jako výraz smrti ... přišel mne popohnat?
tam na prašné cestě,
anděl zjevil se mi.
do černých šatů oblečen,
smrt připomněl mi.
jeho nedotknutelný pohled
jako by vábil k sobě.
vztahoval ke mně ruce
a volal hlasem větru šum
já přijdu zas...
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
Komentáře (1)
Komentujících (1)