Papírové srdce
Z papíru vystřihnu ti srdce.
Škrtni zapalovačem, jen lehce.
stupňů Celsia nad statisíce.
Srdce žhne jak svíce.
Zbyl nám z něj popel,
rozfoukám jej všude kolem.
Společnou minulost, tak popel,
odnesl vítr – sbohem.
Přečteno 66x
Tipy 10
Poslední tipující: Samurajj, martinaV, Psavec, Anfádis, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)