Poslední zastávka metra
Chladné, špinavé metro,
neosobní jak splynutí našich rukou.
Podzemím nese nás na konečnou,
stále blíž k tunelu plného světla.
Nezáviděníhodná situace.
Zvedám se. „Vytáhni ruce z mého srdce!“
Zvedám se. „Pusť mě!“
Vůz zastaví prudce. Dekapitace.
Přečteno 62x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Kacíř, martinaV, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)