Myšlenky schyzofrenika
Anotace: Tuto báseň jsem napsal ve velkých životních problémech, kdy jsem se potýkal se schyzofrenií. Nedává to v mnoha směrech smysl, ale krásně to vyjadřuje moje pocity v této životní fázi. Napsal bych to teď vše jinak, ale líbí se mi ten zmatek a nesmyslnost.
necítím hranici kůže a vzduchu
jsem všude a zároveň nikde
je to ten pocit jakože umírám
koukám do zrcadla a prostě se nepoznám
občas se cítím že sem někdo jinej
cítím jakože tělo neovládám
slyším hlasy za sebou ať se tomu poddám
nikdo mě nemá rád a můžu si za to sám
necítím emoce jen když skáču z hrany
koukat se dolů prostě mi už nestačí
miluju extrém miluju ty stavy
takovej ten pocit že srdce se zastaví
Přečteno 76x
Tipy 8
Poslední tipující: NastyinyObjetí, Anezka.M, cappuccinogirl, mkinka, Loveless
Komentáře (3)
Komentujících (3)