Zvláštní smysl
Ve větru končí slova
a slzy v povodních
s kompromisem
duševního soužití.
Proč se vlastně píší
do mozků senzorů
ve složitosti ústraní
ploch nekonečna?
Krev proudí
v úrovni dostatečném.
Rybář tahá prut
a vybírá
v poušti
další šupinu
niterného provázku
ve švech.
Obraz ho vystihuje
a lapá jeho smutek
v obličeji
v tahů zbytku barev.
Promiňte.
Proč se nesměje na obrázku?
To je šestý smysl
budoucích zítřků.
Naděje nemá kouzelníků.
Pojal ho strach
a smrt neznámé ryby.
Už nemá hlad
a také se konce bojí.
Tíživé hodiny
a trpké dny.
Přečteno 122x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, enigman, Protos1182, Sonador, Paulín, IronDodo, Marťas9, RadekČ, Aramgad, Ondra, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)