Vaří se naše duše, v osudí osudu točí se dokola.
Měkké až k zakousnutí.
Pro labužníky života nesmí chutnat moc suše.
ST.
04.06.2024 21:57:17 | Paulín
v gilotině? mkinečko-jak se to ale činí? avšak je-li to "surráč"-pak ovšem velmi nezvyklý a klobouk dolů... ST*
04.06.2024 13:23:48 | Frr
To je přepracovaná báseň. První znělo takto.
Život je gilotina.
Dnes a denně
se rodí a umírají lidé.
Ozubená kolečka osudu.
Zbývá.
Žít
a dožít bez bludů.
A tam nahoře nemít ostudu.
04.06.2024 13:46:29 | mkinka