Umírající láska

Umírající láska

Anotace: ...

Mé oči se slzami zaplňují,

mé srdce se smutkem plní

Má duše se chladnoucími myšlenkami třese,

v tichém bolestném nářku se ztrácí

 

Radost z mého života mizí,

smutek ji zcela nahradí

Naše láska pomalu umírá,

ve Tvém srdci však usíná

 

K věčnému odpočinku se ukládá,

nikdy se už ve Tvém srdci neprobudí

Jako oheň v krbu vyhasla,

jasným plamenem se již nerozhoří

 

Smutek mě v mém srdci obepíná,

na duši jako v kleštích mě svírá

Tiché vzlyky se do noci ozývají,

ty je však neslyšíš

 

Radost společně s láskou na lodi odplula,

vícekrát se do mého života nevrátí

Na dně moře Tvá láska utonula,

navždy je tam pohřbená

Autor Misha, 04.06.2024
Přečteno 51x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, Anezka.M, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí