Hniji doma sám
Hniji doma sám a vzdechávám
banitý důlek se zašklebil
a podminoval hadičkami mou chabou prdel
do zánětů a nesnesitelných horeček
s krevních cév ucpaných vřetének.
Je to sebevrah defektus
co řeže a blije potichu
nemilosrdně lhostejností
a ničemností chorolící kůži slepičí.
Budu muset napsat závěť
nebo rovnou se odstřelit na poloslepý měsíc
a tam zjišťovat kusé plíce hornin
již nedýchám
již plazivá mrtvola
co dohořela v klubíčku nervů
z podzemí truchlivých matiček
nevylezu už do eskalátorů podnapilých nebes
a nevykvetu ani
kdybych hlouběj popelem povyrašil
hrubozrnným vichrem zalomených srdcí
a siláží časů sklizní dál.
Přečteno 95x
Tipy 20
Poslední tipující: RadekČ, enigman, Lighter, Jan Kacíř, Marťas9, kozorožka, Sonador, Psavec, cappuccinogirl, Tomcat, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)