Na hraně smrti

Na hraně smrti

Anotace: Každý jsme někdy byl v situaci, kdy jsme přemýšleli, jestli by nebylo lepší to všechno ukončit. Kéž by to bylo tak jednoduché, jak to popisuju zde.

Pomyslná hranice a já na ni jsem
Za ní ani o cenťák nám říkali všem
Co se pak stane? To ti říct nemůžu...
Jak to ale zjistíme, když to teď nerisknu
Pomalý krok a cítím nejistotu
Poslední nádech a posouvám botu
Není cesta zpět, tohle je konec
Já jsem to udělal a cítím se jak borec
Vzepřít se systému, to je o co mi jde
I když to znamená, že život můj nevyjde
Strašně se omlouvám, sestrám, tátovi a mámě
Že jsem to ukončil cítím se významně
Já jsem jen začátek, další po mě přijdou
Další co to vidí jako já a o život přijdou
Kéž bych byl poslední, to se ale nestane
Někdy se stává, že život bavit nás přestane
Dopis vedle mě snad vám všechno vysvětlí
Rozhodnul jsem se špatně? Tak mi to vysvětli
Třeba se ještě potkáme na druhé straně řeky
Pokud je to pravda, neměl jsem si brát ty léky
Trpím v tomhle životě, proč by to mělo být lepší
Posmrtný život není a pokud je tak to nevylepší
Doufám v temno, nicotu a konec
Doufám že na rakev mi někdo dá věnec
Autor Samurajj, 04.06.2024
Přečteno 43x
Tipy 4
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím, že člověk má krize,ale vždy je třeba se alespoň mít rád sám, když okolí nepoda v tu určenou dobu pomocnou ruku

04.06.2024 21:36:51 | mkinka

Děkuju za podporu, vážím si toho. Snažím se jak to jen jde a už se to lepší. Navíc podporu rodiny mám, takže budu v pořádku. :)

04.06.2024 21:48:57 | Samurajj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí