Tvé Teplo

Tvé Teplo

Vidím jak jsi odporná,
Ale chybíš mi,
Jako kdyby jsem pes čekající na svého majitele,
Jako kdyby jsem dítě co ztratil své rodiče v obchod'áku,
Jako kdyby Tě stále miluji.
Ah, to miluji,
Bolí to,
Jelikož mne už nemiluješ,
Nebo aspoň jsi milovala kdysi dávno,
Ale nyní ne.
Cítím se jako mrtvá kytka,
Ležící na Tvém hrobu zakopaném.
Má duše si přeje vybrečet tu bolest,
Ale slzy už nejsou,
Vybrečel jsem je když jsi mi tolikrát vrazila nůž do zad.
Poprvé to bylo,
Když ses rozhodla mít životní lásku jako alkohol,
Podruhé to bylo,
Když ses koukala jak trpím,
Potřetí to bylo,
Když jsi běhala za jinou dívčinou když jsem Ti umíral na náručích.
Ach ty ženská,
Najebala jsi mi nerváky,
Srdce pobodala žiletkami,
Utíkala jsi jako srab za jinou,
Ale já Tě tak stále chci,
Chci ucítit Tvé rty na mých,
Chci cítit Tvé ruce,
Tvoje doteky něžný a horký,
Tvoje prsa a krk,
Tvé tělo,
Tvoji duši!
Já jsem beznadějný případ,
Zamilovaný do alkoholičky,
Co by mne svými podpatky zmlátila co by nic.
Ženská,
Já se nezblázním,
Já se UŽ zbláznil.
Autor NastyinyObjetí, 04.06.2024
Přečteno 88x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, Tomcat, Anezka.M, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásná baseň,objímam

04.06.2024 22:59:51 | Anezka.M

líbí

děkuji

05.06.2024 10:34:08 | NastyinyObjetí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí